VÅRE INGREDIENSER

Hyaluronsyre

Bidrar til å bekjempe dype rynker og tap av fasthet

Hyaluronsyre spiller en avgjørende rolle for hudens helse.  På grunn av sin unike evne til å holde på fuktighet fremmer hyaluronsyre hudens smidighet og fuktighet.

Vår aktive ingrediens Optim Hyal™ stimulerer  hyaluronsyresyntesen og gjør at huden kan gjenvinne sin faste konsistens og fylle alderslinjene.

Edelweiss

Naturlig aldershemmende blomst

Majestem™ er en aktiv ingrediens laget av edelweiss cellekulturer. Edelweiss har gode antioksidantegenskaper som bidrar til effektivt å eliminere skader forårsaket av frie radikaler i miljøet og bidrar til å beskytte huden. 

Når huden er beskyttet, kan den begynne å fylle opp strukturene, noe som bidrar til at huden oppnår et yngre utseende.

Immortelle (Helichrysum) essensiell olje

Perfekt til hud og hår

Immortelle er kjent som den evigvarende blomsten: den visner aldri, selv etter at den er blitt plukket. Den organiske essensielle oljen er rik på aktive molekyler og gir unike aldershemmende skjønnhetsresultater. Immortelle essensiell olje kan også brukes til å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen og styrke hårrøttene og bedre vekstprosessen.

Kiss me quick™

Leppemykhet, volum og fuktighet

Den aktive ingrediensen Volulip© gir fyldige lepper med hjelp av hyaluronsyresyntese. Den gir forbedring av den innvendige og utvendige leppestrukturen med en synlig innvirkning på leppeformen. Den gir også økning i leppevolum, fuktighet og mykhet, samt en aldershemmende og oppstrammende effekt.


Kosmetikk med høy kvalitet

Våre produkter er utviklet i Frankrike og produseres av kvalitetsingredienser fra Provence Lille

Forsendelse

Levering tar 5–10 virkedager

Pakkesporing 

Du kan spore pakken på vei til deg.

Sikker betaling

Sikker betaling med Klarna

Loading...